-73%

Magic Hose - црево

Код на Производот: Magic Hose - црево

Достапност:Има на залиха

899 ден 249 ден 249

Magic Hose цревото е задолжителен елемент за секој двор или градина!

Неверојатното Magic Hose црево е елемент што треба да го има во секоја куќа, затоа што помина времето на тврдите гумени црева кои се крајно непрактични и зафаќаат многу простор.

Magic Hose се растегнува и шири до 3 пати од својата големина со што добивате подобар млаз на вода, притоа зафакајќи многу мал простор. Се оптегнува до 15 метри кога тече вода низ него, а кога е сопрена водата е долго само 7 метри. Има 7 програми на прскање и може да се монтира на било каква чешма.

 Начин на употреба: Рачката на прскалката се држи отворена (претисната) додека се пушта водата за употреба и исто така се држи отворена (претисната) додека се исклучува водата од чешмата.  Јачината на млазот на водата се зголемува постепено за да не дојде до оштетување на цревото.