Електрична четка за чистење Magic Brush

Код на Производот: NK25

Достапност:Има на залиха

499 ден 249 ден 249

Оваа безжична алатка за чистење е безжична електрична четка, која работи на батерии (4 х АА) само со притискање на копче. Работи брзо, ќе ви заштеди време и никогаш нема да се чувствувате премногу уморни за чистење.

Доаѓа со 3 додатни четки кои може да се менуваат. Меката четка со сунѓер е погодна за чистење на производи кои се нежни или лесно кршливи. Четка од полиестер е погодна за чистење софи и теписи. Цврстата најлонска четка е погодна за чистење кујна, када или плочки.

Оваа рачна четка за чистење не е само чистач на кади или бања, туку е исто така магичен чистач за плочки, чистач на теписи и кујнски чистач.

Дизајнот е водоотпорен, така што го ја прави оваа четка безбедена за работа во влажни услови како што се тушеви, кади, мијалници, итн.

 

  • Безжична алатка која може да ја користите секаде низ домот
  • Чисти кади, софи, теписи, плочки
  • Водоотпорна
  • Безбедна за користење
  • Доаѓа со додатоци за чистење различни површини