-76%

LOL Under Wraps

Код на Производот: 86021

Достапност:Има на залиха

1,650 ден 399 ден 399

LOL Under Wraps во новата серија , од здодевната топка преминаа во модерна капсула.

 Додека ја отварате капсулата LOL Under Wraps ја откривате новата мистерија – Која кукла ќе ја добиете?

Навидум капсулата изгледа толку обично а внатре има прекрасна кукла!

Побрзајте да ја ослободите, распакувајте ја капсулата!!!

LOL куклите овој пат се кријат во специјална капсула...Девојчињата ќе треба да го пронајдат тајниот код за да ги ослободат LOL куклите. Неверојатната LOL капсула ги крие малите шпиунки. Преслатката LOL кукла од обичната топка  се пресели во LOL капсула. Во секоја капсула има по една LOL кукла. Серијата LOL UnderWraps е составена од 15 различни кукли. Побрзајте да ја направите Вашата колекција! Секоја кукла е облечена во специјално дизајнирана гардероба и спремна за тајна мисија. Целиот сет е изработен од високо квалитетна нетоксична пластика наменета за деца.

Штом ја распакувате капсулата и конечно дојдете до толку посакуваната кукла веднаш треба да и дадете да се напие водичка.

Во сетот добивате кукла, шишенце, капсула која може да ја користите како сталажа за куклата или како торбичка и колекционерски постер.

Напомена: Не е возможно капсулите да се бираат при нарачката, добивате капсула со кукла по случаен избор.