LED сијалица 5W,7W,9W

Код на Производот:

Достапност:Нема на залиха

55 ден - 90 ден
55 ден 55

✔ Заштедува до 80% електрична енергија
✔ 20 000 часови рок на траење 
✔ 170-240V