Lamborghini - Детски автомобил на акумулатор

Код на Производот: lamboyellow

Достапност:Има на залиха

7,990 ден 7,990

Преубавиот детски автомобил на акумулатор Lamborghini BBH1188 е направен од квалитетна пластика која е отпорна на удари. Автомобилот е констуиран да изгледа како Lamborghini HL1688. Автомобилот раполага со далечински управач за да може родител да го управува детето додека е мало. Во продолжение следуваат сите карактеристики кои ги има автомобилот.

Карактеристики:

 • 2 мотори
 • Погон на сите 4 тркала по 35 W
 • Наменет за деца од 1 до 8 години
 • Максимална носивост до 40 кг.
 • Сигурносен појас
 • Далечински управувач
 • Ергономско седиште
 • MP3 приклучок
 • 3 брзини, бавна, брза и рикверц
 • Амортизери на сите 4 тркала изработени од EVA гума
 • Звучни ефекти
 • Светлосни ефекти
 • Копче за стартување
 • LED светла од предна и задна страна
 • Првото полнење на батеријата да биде 12 часа
 • Секое следно полнење 8 часа
 • Ефективно возење на автомобилот од 4 до 5 часа, зависно од подлогата
 • Боја: жолта