Kylie Matte Liquid Lipstick 22 (гратис молив за усни)

Код на Производот: 22

Достапност:Има на залиха

499 ден 499

Во последно време жените се почесто одбираат висококвалитетни кармини за усни, меѓу кои се најпопуларни се Kylie Matte кармините за усни. Рецензијата на купувачите на кармини се многу различни. Меѓутоа на убавите и модерни нијасни од Kylie Matte ниту една жена нема да остане рамнодушна.

Сетот Kylie Matte е составен од мат течен долготраен кармин за уста и моливче за усни.

Kylie Matte кармините за усни имаат неколку предности:

*Рамномерно се нанесуваат на усните. Откако ќе го нанесете на усните нема да се познаваат набори. Течниот кармин ги прави усните рамни и природни.

*Трајни. Доколку ги споредиме Kylie Matte кармините со други кармини ќе забележиме дека Kylie Matte кармините остануваат на усните во текот на целиот ден а не само 3 часа како другите кармини. Кармините на Kylie поднесуваат јадење, пиење, бакнежи...

*Составот на карминот е клучна компонента во одржувањето на влажноста и негувањето на усните. Веднаш после нанесувањето на карминот ќе го осетите  негувачкиот ефект. Бојата на карминот оставува иста од моментот на нанесување се до моментот на отстранување на карминот од усните.

 За подобар ефект се нанесува моливчето за усни и карминот заедно.

Предности на карминот Kylie Matte

  • Трајност
  • Velveт структура
  • Униформна Апликација
  • Не ја менува бојата
  • Нема потреба од нијансирање
  • Модерни нијанси