-29%

Кукла што пее - Moana

Код на Производот: Кукла што пее - Moana

Достапност:Нема на залиха

Моана е авантуристка, упорна и сочувствителна млада девојка која се бори за да го ослободи нејзиниот остров кој е загрозен од митската темнина. Моана ги крши правилата и тргнува во авантура по океанот за да го спаси својот народ и да дојде до одговорите на некои прашања.

Пуштете се во авантура со Моана. Со притискање на копче Моана почнува да пее. За да биде забавата уште поголема,како додаток во сетот одат и прасето Пуа и копјето на Моана. Работи на батерии. Изработена е од нетоксичнен материјал.

Димензии на пакување: 36х18 см