-81%

Кукла - Moana Baby

Код на Производот: Кукла - Moana Baby

Достапност:Нема на залиха

Моана е авантуристка, упорна и сочувствителна млада девојка која се бори за да го ослободи нејзиниот остров кој е загрозен од митската темнина. Моана ги крши правилата и тргнува во авантура по океанот за да го спаси својот народ и да дојде до одговорите на некои прашања.

Пуштете се во авантура со Моана.

Карактеристики:

✅ Изработена е од нетоксичнен материјал.

✅ Димензии: 30 см