Кукла - Elsa од Frozen

650.00 ден 490.00 ден 490.00

Децата ќе уживаат во впуштањето во ледена авантура исто како нивниот омилен лик од легендарниот филм Frozen. Облечена во ледено-елегантна облека и со круна на главата Елса ќе го заледи срцето на вашето најмило со звучните ефекти кои се постигаат со само едно притискање на копче. Работи на батерии.

Димензија: 36 см