Креветче Bebes Dream Lux - 2 нивоа Сиво

Код на Производот: Креветче Bebes Dream Lux - 2 нивоа Сиво-01

Достапност:Нема на залиха

Креветче кое е составено на 2 нивоа, лесно преносливо, подвижно е на тркала кои што овозможуваат да се постави каде ќе посакате исто така и се расклопува.

Се состои од 2 нивоа. Безбеден е за расклопување и е изработен од хипо-алергенски материјал кој е лесен за одржување. Мултифункцинален бидејќи има дел за бебиња, менување на пелени и кога ќе порасне бебето може да се користи како детско креветче.

Карактеристики:

 

 • две нивоа и тенко душече кое може да се постави на долниот или на горниот дел;
 • содржи “врата” која се отвара со патент;
 • две тркала со кочници за безбедност ќе ви овозможи лесно да го движите наоколу;
 • може да се користи како оградица за играње;
 • тенкото душече е обвиено со водонепропуслив материјал;
 • механизмот за автоматско отворање и брзо ослободување е брз и лесен за ракување;
 • механизам со двојна сигурност од случајно затворање;
 • двете страни на креветчето се со мрежа која овозможува безбедност и оптимално проветрување,а воедно и надзор на детето кога спие;
 • цврста основа за поддршка на грбот на бебето;
 • централната ногарка овозможува голема стабилност на креветчето;
 • лесно чадор склопување, зафаќа малку простор;
 • торба во која се пакува креветчето;
 • димензии 120/60 см.