Корпа за алишта

Код на Производот: korpazaalista

Достапност:Нема на залиха

Од секогаш сортирањето и складирањето на алишта важи за една од најтешките работни обврски во нашиот дом. Нив ги има премногу, а простор за складирање премалку. Затоа од сега Ви ја претставуваме новата висечка, практична корпа за алишта што ќе ви овозможи дополнителен простор за да се справите со големиот неред што го приредува алиштата. 

Мултипрактична а воедно многу едноставна и прилагодлива корпа за алишта што ќе ви овозможи  правилно сортирање и складирање на секаков вид алишта. 

Оваа корпа сo својата уникатност, дефинитивно се издвојува од другите обични корпи за алишта, со тоа што ќе можете да ја закачете каде и да посакате и да го искористите просторот до максимум.

А кога корпата ќе биде празна, и нема да Ви е потребна во моментот, нема потреба да и го барате идеалното место за складирање  затоа што со само еден потег ќе можете да ја соберете и таа да остане во висечка положба а воедно соберена и да зафаќа простор од само неколку сантиметри.

Исто така корпата е практична не само за алишта туку и за складирање на најразновидни средства за хигиена, чистење или пак одржување на тоалетот, кујната, терасата и сл.

Оваа висечка корпа значително ќе ви ги организира работите во домот, а Ваше е само да и го најдете идеалното место за да ја закачите.

Димензии на корпата за алишта: 33 x 28 x 18 cm