Комбиниран релаксатор 3во1

3,490.00 ден 3,490.00

Висококвалитетен релаксатор 3во1 кој што е мултифункционален, може да се користи кај новороденчињата како релаксатор, како лулка и кога детето ќе подпорасне може да се користи како столче. Има луксузен изглед, лесно се склопува и расклопува, лесно можете да го местите каде ќе посакате, не зафаќа многу простор.

Карактеристики:

  • висечки играчки;
  • носивост до 18kg;
  • навлака со одличен дизајн и може да се пере;
  • лесно склопување и расклопување;
  • сертифициран;