Комбиниран дубак - 4во1 Портокалов

Код на Производот: Комбиниран дубак - 4во1 Портокалов-01

Достапност:Нема на залиха

Комбинираниот дубак 4во1 е совршен за вашето дете во раните денови кога треба да прооди. Тој исто така претставува проодувалка и лулка-возило за дополнитена забава на вашето дете. Неговата основна функција е помагање на детето при неговото проодување, дополнително пружи и одлична забава со додатоците кои што ги има самиот дубак.

Има интерактивна музичка табла со пајче (батерија е потребна која што не е вклучена во сетот) и играчки-ѕвечки кои помагаат на детето при одењето и видот,а по потреба можат да се извадат. Лесно пренослив и не зафаќа голем простор.

Карактеристики:

  • поднесување на висината;

  • носивост до 20kg;

  • за возраст од 6 до 18 месеци;

  • играчки;

  • музички ефекти;

  • рачка за сенка;

  • 8 ротациони тркала 360 степени;

  • лесно преклопување;

  • меко седиште лесно за одржување и чистење;

  • сертифициран;

Димензии:

➡ кога е во функција: 72 x 59.5 x 57cm;
➡ тежина: 4,1kg;