KLAN котур кабел 4V/5M DG-XDB04

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

999 ден 999
• Број на утичници: 4
• Должина на кабел: 5 m
• Прекинувач: НЕ
• Пресек на кабел: 1,5 mm
• Боја: зелена
• Макс. оптоварување: 1000W
• Макс. развиено оптоварување: 3500W
• Нето тежина: 0,99 кг
• Бруто тежина: 1,10 кг