-67%

Kinoki - Лепенка за детоксификација на вашето тело

Код на Производот: ZT2G

Достапност:Има на залиха

599 ден 199 ден 199

Дали некогаш сте помислиле дека една толку мала работа може да има толку голем придонес во вашето здравје? Ви го претставуваме изумот што го измислиле древните јапонци - Kinoki.

Kinoki е производ што ги извлекува СИТЕ токсини од вашето тело.
Иако звучи неверојатно, Kinoki се лепи на стапалата навечер пред легнување и се остава да стои цела ноќ. Утрото кога ќе се разбудите и ги извадите лепенките од стапалата ќе видите црнила на самата лепенка,а тоа се всушност токсините кои Kinoki успеал да ги извади од вашето тело во текот на ноќта. После неколку дневно користење ќе забележите дека црнилата на лепенките стануваат се побледи и побледи,тоа значи дека вашето тело е се почисто и почисто од токсини и се помалку и помалку има што да исфрли од себе.

Kinoki содржи природни состојки кои кога ќе се постават на правилните акутни точки го стимулираат телото да исфрла штетни токсини и емитира негативни јони. Со оваа акција ја подобрува циркулацијата, го забрзува метаболизмот, го подобрува расположението, му дава енергија на телото и ги намалува болките (доколку од било каква причина лицето кое го користи Kinoki ги имал).

Освен на стапалата,Kinoki има ефект доколку се залепи и на грбот, вратот, колената или лактовите.
Во едно пакување има 10 Kinoki лепенки.