Капсула за обувки - The Cure For Smelly Shoes

Код на Производот: The Cure For Smelly Shoes

Достапност:Нема на залиха

Дали имате проблем со лошата миризба на Вашите обувки ?
THE CURE FOR SMELLY SHOES е решението за Вашиот проблем.
 
THE CURE FOR SMELLY SHOES е третман на миризба со тројна акција која ги апсорбира непријатните и им дава пријатна миризба на Вашите обувки.
 
Овој производ има тројно дејство кој ја апсорбира влагата, ги убива бактериите и им дава свеж мирис на чевлите
THE CURE FOR SMELLY SHOES може да се затвори кога не се употребува.
 
THE CURE FOR SMELLY SHOES капсулата содрши зеолит кој ја впива вкагата од обувките, притоа ослободува прујатна миризба и го продолжува векот на Вашите обувки.
 
Исто така содржи и nSgield, кој активира анитимикробен агенс кој ги неутрализира непријатните мириси и го спречува развојот на бактериите.
 
Преку вечер ставете ја THE CURE FOR SMELLY SHOES капсулата со тројно дејство во обувките и истата ќе ослобиди пријатна миризба , Вашите обувки ќе мирисаат убаво и ќе бидат ослободени од бактериите.