-47%

Камион робот - Transformers

Код на Производот: Камион робот - Transformers

Достапност:Нема на залиха

1,490 ден 799 ден 799

Одлична забава за вашето дете особено ако е обожавател на автомобилчиња. Овој сет се состои од камион со приколка и два автомобила. Но, овие не се обични автомобили и камион. Овие возила се трансформираат во роботи. Во сетот има уште неколку додатоци.

Димензија на пакувањето: 55х33х12