JBL SoundGear Bluetooth звучник - Сив

Код на Производот: JBL SoundGear Bluetooth звучник - Сив

Достапност:Нема на залиха

1,990 ден 399 ден 399

Со JBL Soundgear преносливиот звучник ќе имате нов начин на доживување на музиката, со тоа што овој звучник може да се носи околу врат. Благодарение на новите, бежични перформанси кои ги нуди JBL Soundgear создава зук кој што е во одредена зона и со тоа кога извршувате одредени активности може слободно да бидате фокусирани на нив и истовремено да ја слушате вашата омилена музика.

Исто така овој JBL Soundgear може да се поврзува со VR-уред кој ќе понуди возбудливо продорно звучно искуство со целосна слобода и удобност. Во продолжение се наведени дополнителните карактеристки.

КАРАКТЕРИСТКИ:

✔ 6 часа користење
✔ Носење на врат без никаков допир со рака
✔ Компитабилно за поврзување со секаков Уред кој содржи Блутот
✔ 4 трансфоремри со појачување на басот
✔ УСБ слот и кабел
✔ AUX слот
✔ Приклучок за Микрофон