Детска играчка- Тапани Jazz drum

Код на Производот: jazzdrums

Достапност:Нема на залиха

1,490 ден 799 ден 799

Џез тапаните се совршена играчка за забава и релаксација на Вашите малечки, а во исто време и да ги развијат своите музички способности, стимулирање на креативноста,моторичките вештини и координацијата око- рака.

Играчката дава јасни и гласни звуци на вистински тапани. Сетот е направен од високо квалитетни материјали кој обезбедуваат јасни звуци, така што детето ќе може да произведува одлична музика на него.

Ова е дефинитивно една од едукативните музички играчки кои промовираат рано учење и забрзан развој на музичкиот потенцијал кај децата. Исто така играчката е идеална за подигање на нивото на интеракција помеѓу родителот и детето.

Димензии на сетот: 38.40 x 30.70 x 37.40 CM