Iskra ZT261DEB - Бензинска коса ,тример за трева

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

7,999 ден 7,999
• Волумен на моторот: 25,4 cm3
• Моќност: 0,65 kW
• Брзина на моторот:
    • глава со навој: 8000 вртежи во минута
• Тип на мотор: двотактен
• Капацитет на резервоарот за гориво: 0,55L
• Должина на прачка за косење: 1410 mm
• Тип на рачка: круг
• Глава на конец: 80 380 mm
• Димензии на пакување (во mm): 240 (L) x 245 (Ш) x 990 (H)
• Нето тежина: 6,5 кг
• Бруто тежина: 7,5 кг
2 години гаранција