Iskra ZN1601-20L - Правосмукалка за пепел

Код на Производот: 3133

Достапност:Има на залиха

2,799 ден 2,799

Спецификации:

- Моќност: 1000W
- напон: 220-240V ~ 50Hz
- Всисна сила: 17 kPa / 170mBar
- капацитет на контејнерот: 20L
- Алуминиумска вшмукување цевка: 1м
- Функција на дување
- Лесна контрола
- Филтер кој лесно се мие
- Соодветна рачка на горниот дел на уредот
- погоден за чистење на камини,
печки, скари и оџаци