ISKRA Zar 4 - Прибор за камин

Код на Производот: 7829

Достапност:Има на залиха

1,799 ден 1,799

1× лопатка за камин со дрвена рачка
1× закривена Т палка со дрвена рачка
1× мала лопатка за камин со дрвена рачка
1× маша за камин со дрвена рачка

Материјал - железо
Материјал на рачката - дрво