Iskra Z1J-HF-13 - Ударна дупчалка

Код на Производот: 8075

Достапност:Има на залиха

2,199 ден 2,199
Моќност : 600W (max), Вртежи : 0-3000 врт / мин, Променлив футер: Ø 1,5 - 13 mm, Променлива брзина, Две насоки на вртење, Додатна рачка, Мерач на длабина, Дупчење на железо до 13 mm, бетон до 16 mm, дрво до 25 mm, Должина на кабел: 1.8 m Гаранција: - 2 години