Iskra Z1C-32FB - Хилта 1500w

Код на Производот: 2709

Достапност:Има на залиха

5,799 ден 5,799

• Напон: 230V 50Hz
• Моќност: 1500W (максимум)
• Сила на удар: 5J
• Брзина: 800 вртежи во минута-1
• Број на удари: 4000 удари / мин-1
• Систем за дупчење СДС Плус
• Мека гумена рачка
• Систем против вибрации
• Брзина на избор: 0-5 (максимум)
• Дополнителна рачка
• испорачана галантерија:
• 2 x длета • 3 x бургии • 1 x капак за прашина • мерач за длабочина • клуч
• Макс. капацитет на дупчење:
• железо: Ø 13 mm
• бетон: Ø 32 mm
• дрво: Ø 40 mm
• Должина на кабелот за напојување: 1,8м
• Пакување: куфер
• Димензии на пакувањето (во mm): 390x 125 x 255
• Нето тежина: 7,25 кг
• Бруто тежина: 7,75 кг

• 24 месеци гаранција