Iskra YD881A - Тостер / скара

Код на Производот: 9352

Достапност:Има на залиха

3,599 ден 3,599

• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
• моќност: 1700W (максимум)
• Контрола на температурата за два панели
• Два листови нелеплив материјал
• Еден контролен индикатор
• Способност за употреба на една или две плочки за скара
• Димензии на панелот: 340 x 240 mm
• Димензии на пакувањето (во мм): 400 (L) x 130 (W) x 330 (H)
• Нето тежина: 4 кг
• Бруто тежина: 4,25 кг

Дополнителни додатоци:
• можност за преклопување 180o за да се зголеми површината на скара
• можност за подигнување на горната плоча до 4 см во висина
• Лесно чистење на целата скара
• Лесно се отстранува плочата за лесно перење
• Вграден мозоци за маснотии

• 24 месеци гаранција