Iskra TU520SEU - Бензиски тример за трева

Код на Производот: 6407

Достапност:Има на залиха

9,999 ден 9,999
• Волумен на моторот: 51,7 cm3
• моќност: 1,4 kW
• RPM на моторот:
    • Глава со конец: 6525 вртежи во минута
    • глава со сечило: 6900 вртежи во минута
• Тип на моторот: двотактен
• Капацитет на резервоарот за гориво: 1.2L
• Должина на палка за косење: 1640 мм
• Вид на рачка: шипка
• Глава на низата: 30 430 mm
• Глава на сечилото: 5 255 mm
• Димензии на пакување (во мм):
     • Моторна кутија: 330 (L) x 260 (W) x 330 (H)
     • Кутија за косење: 110 (L) x 110 (W) x 1655 (H)
• Нето тежина: 9 кг
• Бруто тежина: 9,94 кг

• 24 месеци гаранција