Iskra TU331SEU - Бензинска коса ,тример за трева

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

8,499 ден 8,499
• Волумен на моторот: 32,7 cm3
• Моќност: 0,9 kW
• Брзина на моторот:
    • глава со навој: 6525 вртежи во минута
    • глава на ножот: 6900 вртежи во минута
• Тип на мотор: двотактен
• Капацитет на резервоарот за гориво: 0,75L
• Должина на прачка за косење: 1640 mm
• Тип на рачка: кружен
• Глава на конец: 30 430 mm
• Глава на сечилото: ø 255 mm
• Димензии на пакувањето (во mm): 275 (L) x 270 (Ш) x 1060 (H)
• Нето тежина: 5,7 кг
• Бруто тежина: 6,3 кг
2 години гаранција