Iskra TU-MT430 - Повеќенаменски бензински тример

Код на Производот: 3931

Достапност:Има на залиха

14,699 ден 14,699
• Волумен на моторот: 42,7 cm3
• моќност: 1,35 kW
• RPM на моторот:
    • Глава со конец: 6525 вртежи во минута
    • глава со сечило: 6900 вртежи во минута
• Тип на моторот: двотактен
• Капацитет на резервоарот за гориво: 1.2L
• Должина на палка за косење: 855 мм
• Вид на рачка: кружна
• Глава на низата: 30 430 mm
• Глава на сечилото: 5 255 mm
• Димензии на пакетот (во мм): 300 (L) x 270 (W) x 1120 (H)
• Нето тежина: 14,5 кг
• Бруто тежина: 15,7 кг

Вклучени прилози:
• Продолжеток глава со конец за косење
• Продолжеток глава со нож
• Продолжеток со шипка за продолжување
• Продолжеток со пила
• Продолжеток со тример за жива ограда

• 24 месеци гаранција