Iskra T9010AL - Електричен бокал

Код на Производот: 8772

Достапност:Има на залиха

999 ден 999
• Влезна моќност: 2200 W • Волумен: 1.7 L • Копче за отворање на капакот • Скриен грејач • Филтер за вода • Вклучување и исклучување • Двостран показател на нивото на вода • Подвижна 360 ° врска • Троен безбедностен систем: - заштита од прегревање - автоматски исклучување при отстранување од базата - автоматско исклучување кога ќе се достигне точка на вриење • Димензии: 23 x 21,5 x 16 cm Гаранција: - 2 години