Iskra T-9010AI - Електричен бокал

Код на Производот: 3559

Достапност:Има на залиха

1,399 ден 1,399
Iskra T-9010AI бокалот има моќ од 2200 W, волумен од 1.7 литри и има скриена спирала. Филтерот за вода е отстранлив, прекинувачот за вклучување / исклучување е осветлен и има двојна скала за нивото на водата. Греењето се одликува со троен безбедносен систем, Има заштита од прегревање ако го вклучите празниот уред без вода, автоматско исклучување ако го отстраните уредот од основата и автоматското исклучување кога ќе се постигне поставената температура. Карактеристики: - Капацитет: 1,7l - Моќност: 2200 W максимум Гаранција: - 2 години