Iskra T-809i - Електричен бокал

Код на Производот: 3558

Достапност:Има на залиха

899 ден 899
Iskra T809I бокалот има моќ од 1850 - 2200 W, волумен од 1.7 литри и има скриена спирала. Филтерот за вода е отстранлив, прекинувачот за вклучување / исклучување е осветлен и има двојна скала за нивото на водата. Греењето се одликува со троен безбедносен систем, Има заштита од прегревање ако го вклучите празниот уред без вода, автоматско исклучување ако го отстраните уредот од основата и автоматското исклучување кога ќе се постигне поставената температура. Карактеристики: - Капацитет: 1,7l - Моќност: 2200 W - Димензии: 22 x 21 x 16 cm Гаранција: - 2 години