Iskra SW-709-WH - Миксер

Код на Производот: 10378

Достапност:Има на залиха

1,399 ден 1,399

'- Волтажа :220-230V~50Hz
- Јачина: 200-300W
- Пет брзини
- Турбо копче
- Куќиште со ергономски облик изработено од отпорна пластика
- Додатоци: 2 стандардни мешалки, 2 мешалки за тесто
- Димензии на кутија: 200(Д) x 95(Ш) x 150(В)
- Нето тежина: 0,7 kg

Гаранција: 2 години