Iskra SL585FA06-RD/BL Рачна циклонска правосмукалка

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

3,499 ден 3,499

Рачна правосмукалка
Моќност: 600 W
Циклонска технологија
Лесно празнење на садови
 3 прилози
Капацитет на сад за прашина: 0,6 l
Должина на кабел: 4,5М
Енергетска ефикасност: A +
Просечна годишна потрошувачка на енергија: 19,9 kW
Класа на ефикасност на вшмукување со тепих: Е.
Рециркулација на прашина: Е.
Ниво на звук: 80 dB (A)
Боја: црвенa, црна

Димензии (mm): 280 (D) x 180 (Š) x 480 (V)
Тежина: 1,65 kg