Iskra SL-8822 - Пегла на пареа

Код на Производот: 8152

Достапност:Има на залиха

2,499 ден 2,499
Моќност: 2800W
Напон: 220-240V, 50Hz
Капацитет на сад за вода: 350 ml
Керамичка површина
Испуштање на пареа
- вертикално
- нормално: 15-25 g/min
- интензивно: 0.3-1 g/tlak
Опција за прскање на вода
Термостат
Заштита од наталожување на бигор
Заштита од прокапување
Функција за самопрочистување
Автоматско исклучување
Ергономска гумирана рачка
Дозер
Должина на кабел: 1.9 m
Димензии: 310 x 124 x 156 mm
Тежина: 1.45 kg
Гаранција: 2 години