Iskra SF7J112 4 - Електрична Пила

Код на Производот: 637

Достапност:Има на залиха

9,999 ден 9,999
Напон:230-240 V ~ 50Hz Моќност на моторот: 2200W Вртежи: 7000 врт/мин Брзина на ланецот: 12 м/с Резервоар за моторно масло: 251 мл Големина на меч: 406 мм (16") Бучавост 112 dB(A) Гаранција: - 2 години