Iskra SF 001B Стоечки вентилатор

Код на Производот: 5903

Достапност:Има на залиха

1,599 ден 1,599

Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики:

Дијаметар на корпата: 43 см 3 перки од 40 см

Моќност: 40W

Напон 230-240 V ~ 50/60 HZ

3 брзини, со индивидуални копчиња

Подесувачка висина од 105 до 125 см

Кабел: 1,6 м

Гаранција: - 2 години