Iskra S1 - Миксер

Код на Производот: 7245

Достапност:Има на залиха

1,699 ден 1,699
'- Јачина 150- 200 W - Пет брзини - Силен, лесен и тивок - Погоден за лева и десна рака - Ергономски дизајниран - Издржлива пластика Намотување на кабелот кон апаратот Гаранција: - 2 години