Iskra RS650 Сабјеста пила

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

4,490 ден 4,490

• 230-240V~50Hz
• Јачина: 650W
• број во празен од: 900-3000 min-1
• должина на чекор: 20 mm
• променлива брзина
• дебелина на сечење:
  - дрво: 115 mm
  - железо: 5 mm
• прибор:
  - 1 x нож за дрво
  - 1 x нож за метал
• Димензии (mm): 470 x 80 x 180
• Нето тежина: 3,2 kg
• Бруто тежина: 3,36 kg

• Гаранција 24 месеци