Iskra RH-1827M-5 - Фен за сушење коса

Код на Производот: 847

Достапност:Има на залиха

1,499 ден 1,499
• Напон: 230V ~ 50Hz
• Моќност: 2000-2200W (max)
• 2 променливи брзини
• 3 температурни подесувања
• Копче за дување ладно
• Генератор на негативни јони
• Со јамка за закачување
• Лесен
• Тивок
• Димензии на пакување (во мм): 280 (H) x 235 (Ш) x 97 (D)
• Нето Тежина: 0,84 кг
• Бруто Тежина: 0,74 кг
• гаранција 12 месеци