Iskra RH-1827M-5 - Фен

Код на Производот: 7359

Достапност:Има на залиха

1,399 ден 1,399
• Напон: 230V ~ 50Hz • Моќност: 2000-2200W (max) • 2 променливи брзини • 3 температурни подесувања • Копче за дување ладно • Генератор на негативни јони • Со јамка за закачување • Лесен • Тивок • Димензии на пакување (во мм): 280 (H) x 235 (Ш) x 97 (D) • Нето Тежина: 0,84 кг • Бруто Тежина: 0,74 кг Пакување надворешното пакување • Рамка димензии (во мм): 580x 505 x 250 Гаранција: - 2 години