Iskra R6210C - Мешалка за малтер и боја

Код на Производот: 3750

Достапност:Има на залиха

6,999 ден 6,999

Искра мешалка на боја и малтер R6210C

Миксерот се одликува со гумена рачка која му овозможува на корисникот добрo држење, компактно тело и копче кое обезбедува електронска контрола на брзината.

На рачката има копче за палење со можност за заклучување за подолго работење.

Миксерот се одликува со M14 млазница и инклузивен миксер со должина од 600 mm.

Миксерот има моќен 1600W мотор кој обезбедува неверојатни перформанси на мешање.

Клуч за монтирање на ножеви

Технички карактеристики:

  • Напон: 230-240V ~ 50Hz
  • Моќност: 1600 W
  • Брзина на вртење: 1. фаза: 180-460 мин-1 / 2. фаза: 300-750 мин-1
  • Навој на вретено: M14
  • Мешање на сечивиот дијаметар: Ø160 mm
  • Вкупна должина на прачката за мешање: 600 mm

Гаранција - 2 години