Iskra QT3023 - Електрична косилка за трева

Код на Производот: 10849

Достапност:Има на залиха

3,999 ден 3,999

• моќност: 1000W
• Напон: 230-240V ~ 50Hz
• Максимална ширина на сечењето: 320 mm
• Прилагодлива висина на сечење 3 позиции: 25/40/55 mm
• Волумен на корпа: 30L
• Пластично куќиште

• 24 месеци гаранција