Iskra PTC 2021L - Ѕидна греалка

Код на Производот: 3087

Достапност:Има на залиха

4,100 ден 4,100
Одлична зидна греалка, која грее и лади. Има и вентилатор функција, регулација со далечинско, лесна за монтирање и оддржување, со модерен дизајн, и бела боја, која се вклопува во секој ентериер. Моќност: 2000W Топлинска моќност: 1000W, 2000W Индивидуални копчиња за регулација 3 функции ладно, топло, вентилатор Заштита на мотор од прегрејување Далечинско Тајмер Подесување на тајмерот: до 7.5h Индикатор на статус за ладно, топло, и Stand by PTC (керамика) грејач Монтажа на ѕид Димензии на кутијата (во милиметри): 260 x 570 x 170 Гаранција: - 2 години