Iskra PN5200-6 - Моторна пила

Код на Производот: 639

Достапност:Има на залиха

8,599 ден 8,599
Зафатнина на моторот: 49,2 cm3 Излезна сила: 2,1 kW (2.9 KM) Вртежи: 3000 врт/мин Мотор: двотактен Резервоар за гориво: 550 мл Резервоар за моторно масло: 260 мл Должина на меч: 457 mm (18"") Погонски чекор: 8.255 mm Гаранција: - 2 години