Iskra PN4500-6 16" - Бензинска моторна пила

Код на Производот: 642

Достапност:Има на залиха

7,499 ден 7,499
Моќна и компактна моторна пила, со 16" (406 mm) меч.
Зафатнина на моторот - 45,8 cm3
Воздушно ладење
Излезна моќност - 1,6 kW
3000 rp/m слободен тек
Кап. на садот за гориво - 550 ml
Кап. на садот за масло - 260 ml
Погонски чекор - 325 " (8255 mm)
Тежина - 5,4 kg
2 година гаранција