Iskra PN1500 1.5kW - Eлектрична панелка

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

3,099 ден 3,099

Моќност: 1500W 
• 2 јачини:
       - 1: 750W
       - 2: 1500W
Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz 
Самостоен со можност за монтажа на ѕид , 
функција на чување на топлина , 
термичка заштита, термостат,
Индикатор за статус 
Димензии на пакување: 655x120x500
Тежина на апаратот: 4,5 кг 

Гаранција - 2 години