Iskra PN-3800-6 - Бензиска моторна пила

Код на Производот: 7583

Достапност:Има на залиха

7,699 ден 7,699
- Зафатнина на моторот: 37,2 cm3 - Номинална излезна моќност: 1,2 kW - Тип на мотор: двотактен - Воздушно ладење на моторот - 3000 вртежи во мин. при слободен тек - 310 ml резервоар за гориво - 210 ml резервоар за моторно масло - 355 mm должина на меч - Погонски чекор: 9,525 mm (3/8") - Нето маса: 4,5 kg - Бруто маса: 6 kg - Димензии на кутија: 425 (Д) x 245 (Ш) x 300 (В) Гаранција: - 2 години