Iskra PN 2500 - Панелка 2.5 kW

Код на Производот: 2902

Достапност:Има на залиха

4,499 ден 4,499
Моќност: 2500W Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz Самостоен со можност за монтажа на ѕид Функција на чување на топлина Термичка заштита • термостат Индикатор за статус Димензии на пакување (во mm): 940 (D) x 120 (W) x 500 (V) Гаранција: - 2 години