Iskra OS180 Вибрациска брусилка

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

1,999 ден 1,999
• 230-240V~50Hz
• јачина: 180W
• број на обртаи: 12.000 min-1
• број на вибрации:12.000 - 24.000 min-1
• дијаметар на вибрациски круг: 1 mm
• брусна плоча: 90x187 mm
• брусен лист: 90×230 mm
• приклучок за собирање прашина
• вреќичка за прашина
• Димензија (mm): 550 x 105 x 170
• Нето тежина: 1,65 kg
• Бруто тежина: 1,71 kg