Iskra ML-MD03-120 - Батериски повеќенаменски алат

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

2,999 ден 2,999

• Напон: 12V
• Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah)
• Брзина на мирување: 10,000-22,000 / мин-1
• Избор на брзина: 1-5
• Глава за затегнување: ø 2,3 - 3,2 мм
• Огромни додатоци
• Димензии на пакетот (во мм): 240 (L) x 100 (W) x 95 (H)

Гаранција - 2 години